← Înapoi la știri

Toxicomă în cinematografe din 10 decembrie

Cel mai vizionat film al anului în Ungaria se vede din 10 decembrie în cinematografele din România.

Scenă din film
Scenă din film

Noul film al lui Gábor Herendi se bazează pe romanul autobiografic semnat de actorul Győző Szabó. Filmul urmărește cei mai dificili ani al actorului dependent de droguri și întâlnirea lui cu psihiatrul Imre Csernus, cu care dezvoltă o relație neobișnuită, bazată pe o luptă dură între ego-uri.

Toxicomă are premiul în Cluj la Cinema Victoria în data de 10 decembrie. Proiecția filmului va fi urmată de o sesiune Q&A cu actrița Orsolya Török-Illyés. Tot în data de 10 decembrie va fi lansat filmul și în București, la Cinema Europa (evenimentul pe Facebook) și la Craiova la Cinema Patria, respectiv la Sibiu la Cinema Arta.

Lupta dură între psihiatrul Imre Csernus și celebrul actor Győző Szabó se vede și în Secuime în următoarele locații: la Cinema Csíki Mozi se vede pe 10, 11 și 12 decembrie (evenimentul pe Facebook), la Casa de Cultură Covasna în data de 10 decembrie (evenimentul pe Facebook), tot în data de 10 decembrie debutează și în Cristuru Secuiesc. Filmul va fi proiectat și la Odorheiu Secuiesc înainte de Crăciun. Toxicomă este programat începând de 10 decembrie și la Sfântu Gheorghe, la Cinema Arta by Cityplex, iar la Târgu Mureș se vede la Cinema Cineplexx la data de 16 decembrie (evenimentul pe Facebook).

Scenă din film
Scenă din film

Filmul

Toxicomă

maghiardramă124 min.2021IM 18

Prietenia neobișnuită între pacientul dependent de droguri și psihiatrului său

Mai mult